Яєчня з кабачками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яєчня з кабачками - ситне і корисне блюдо, до того ж, бюджетне. Готується воно дуже просто і швидко. Спробуйте, вам сподобається. Рецепт додається.
Проста яєчня з кабачками готується так. Спочатку потріть кабачок і поріжте часник і петрушку. Змішайте всі інгредієнти в мисці для отримання однорідної маси. Потім отриману масу викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і готуйте під кришкою протягом 15 хвилин на середньому вогні. Відразу ж подавайте на стіл. Смачного! 
- Сир - 125 грам
 - Часник - 3 зубчики
 - Кабачок - 1 штука
 - Пучок петрушки - 1 штука
 - Яйця - 4 штуки
 - Масло рослинне - 2 чайних ложки
 - Сіль, перець - За смаком
 

Потріть кабачок на тертці.

Подрібніть часник і петрушку.

Змішайте часник, яйця, сіль і перець.

Додайте сир, кабачок, петрушку. Добре перемішайте.

Отриману масу викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і готуйте під кришкою протягом 15 хвилин на середньому вогні.