Яєчня з томатною пастою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Раджу для різноманітності своїх сніданків дізнатися, як приготувати яєчню з томатною пастою. Виходить така собі варіація Шакшука - відомого східного блюда. Смачно, ситно і смачно, рекомендую!
Що мені особливо подобається в цьому простому рецепті яєчні з томатною пастою, - так це сама консистенція готових яєць. Виходить дуже схоже на яйця-пашот, ось тільки з окропом морочитися не потрібно! Навіть смачніше виходить, - адже в томатній пасті, а не в простій воді, готується! Так що рекомендую і вам ознайомиться з цим рецептом приготування яєчні з томатною пастою! 
- Яйця - 6 штук
 - Томатне пюре - 800 грам (можна замінити томатною пастою, свіжими перетертими помідорами або томатами у власному соку)
 - Цибуля - 1 штука
 - Часник - 4 зубчики
 - Паприка - 1 Ст. Ложка
 - Кмин - 1 Чайна ложка
 - Сіль - За смаком
 

1. Обсмажити на олії цибулю і часник, попередньо їх подрібнивши. Як тільки буде готове - Я отримую кмин і перець, перемішаємо.

2. Додамо томатне пюре або пасту. Перемішаємо, доводимо до кипіння на маленькому вогні.

3. Тепер вбиваємо яйця. Солимо і перчимо до смаку. На маленькому вогні під кришкою доводимо до готовності.

4. Смачного!