Яловичина, тушкована з вином 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачний, я б навіть сказала вишуканий, але при цьому максимально простий рецепт яловичини, тушкованої з вином - для вас! Смачне і ситне блюдо для всіх, хто бажає урізноманітнити звичний вечерю! смачно.
Не знаю, кому може не сподобатися цей рецепт приготування яловичини, тушкованої з вином! Адже більш вдале блюдо складно знайти: і смачне воно, і готується легко. А вже який неймовірний виходить аромат за рахунок додавання розмарину і чебрецю - словами не передати! Так що розповім, як приготувати яловичину, тушковану з вином, а ви вже спробуйте на дозвіллі! 
- Яловичина - 500 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 5 штук (молода)
 - Картопля - 5 штук (молоді маленькі бульби, якщо картопля стара - вистачить і 1-2 шт.)
 - Селера - 2 штуки(2 стебла)
 - Розмарин сушений - 1 Чайна ложка
 - Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Бульйон - 1.5 склянки
 - Вино червоне сухе - 1 Склянка
 - Спеції - 1 За смаком
 

1. У каструлі з товстим дном на рослинній олії обсмажити цибулю, нарізаний півкільцями, і м'ясо. Коли цибуля стане напівпрозорим - зменшуємо вогонь, додамо картоплю і моркву. Перемішаємо, і ще хвилин п'ять млоїмо під кришкою.

2. А тепер вливаємо вино і бульйон, додамо всі спеції і селеру. Чекаємо, поки закипить, але вогонь не збільшуємо: чим довше нудиться м'ясо, тим краще.

3. Я тримала блюдо годину на плиті, поки рідини не залишилося зовсім мало. Вийшло дуже смачно, спробуйте самі!