Запеченкі з пасти 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете здивувати близьких цікавим і смачною вечерею? Тоді мій рецепт допоможе вам. Усередині запеченок з пасти є шматочки бекону, сир, а зверху скоринка з сухариків.
Перед випічкою змастіть лист пергаменту рослинним маслом, тоді запеченкі легко знімуться з допомогою лопатки. Бекон підійде як варено-копчений, так і просто копчений, можна навіть частина бекону замінити на шинку, буде не менш смачно і ароматно. Пробуйте мої запеченкі з пасти! 
- Спагеті - 250 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Бекон - 60-70 грам
 - Сир - 120-150 грам
 - Часник - 1 зубчик
 - Вершки - 5 Ст. Ложок
 - Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
 - Зелень (петрушка) - За смаком
 

Підготуйте продукти. Воду для варіння спагетті доведіть до кипіння, приправити сіллю.

Поки закипає вода поріжте бекон тонкою соломкою або кубиками, сир натріть на тертці, порубати дрібно зелень.

Відваріть пасту 6-7 хвилин, відкиньте на друшляк.

Додайте вершки, сирі яйця, бекон, зелень, половину сиру.

Гарненько перемішайте, потримайте сотейник на паровій бані, щоб сир трохи розплавився.

За допомогою вилки і ложки скрутіть такі трояндочки як на фото, відразу викладайте їх на лист пергаменту. У мене вийшло 12 штук.

Посипте їх сухариками панірувальними.

Зверху посипте тертим сиром. Надішліть в духовку на 12-15 хвилин, температура 200 градусів.

Готові запеченкі дістаньте з духовки, посипте різаної зеленню і подайте до столу. Приємного!