Рецепт Засолка риби фото

Засолка риби
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Солоне

Зазвичай для засолювання риби використовують горбушу, форель, сьомгу та іншу червону рибу. Але мені подобається рецепт, як зробити швидкий посол оселедця, це дуже смачно і просто! Спробуйте, не пошкодуєте.

Замість вина можна використовувати 2 ст. Ложки оцту, але необхідно збільшити кількість води. Раджу використовувати сухе вино, воно надає особливої ​​пікантності і аромат риби. Лук краще вибрати солодкий, salatnyi. Зберігається риба такого засолу не більше 2-х тижнів.

  • Оселедець - 3-4 штук
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 2-3 Ст. Ложок
  • Вино біле - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Духмяний горошок - 5-8 штук
  • Гвоздика - 3-5 штук
  • Гірчиця в зернах - 1 Ст. Ложка
1
Для приготування розсолу налийте воду і вино в каструлю, додайте цукор, сіль, спеції. Доведіть до кипіння і поставте охолоджуватися в холодне місце.
2
Оселедець очистіть, видаліть зябра і плавники. Наріжте її шматочками товщиною 1-1, 5 см.
3
Наріжте цибулини кільцями.
4
У глибокій ємності перекладіть шарами рибу і цибулю, потім залийте розсолом. Закрийте щільно посуд і поставте на добу в прохолодне місце.
5
Подавайте рибу на стіл зі свіжою зеленню.

Схожі рецепти