Заварна лимонна паска 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вашій увазі пропонується дивно ароматна, ніжна і дуже смачна заварювана лимонна паска.
1. Рецепт приготування заварний лимонної паски досить простий. Для початку необхідно протерти через сито сир, щоб позбутися від грудочок.
2. Вершкове масло розтопити і акуратно ввести в сир. Ретельно перемішати.
3. Яйця вбити в окрему ємність і збити з цукром, поки маса не побіліє. Додати дрібку ваніліну.
4. До яйцям з цукром ввести вершки. Надіслати масу на вогонь і довести до кипіння, постійно помішуючи. Коли закипить, зняти з вогню.
5. Акуратно ввести масу в сир, ретельно перемішуючи.
6. Лимон вимити, просушити і зняти цедру. Залити цедру окропом і залишити на 3-5 хвилин. Потім воду злити, а цедру просушити.
7. Додати в сирну масу цедру.
8. Сухофрукти при бажанні обдати окропом і порізати. Надіслати до сиру.
9. Сирна маса може бути переміщена в форму, яку попередньо потрібно застелити марлею. Зверху поставити вантаж і відправити в холодильник мінімум на 1 добу. Коли заварювана лимонна паска в домашніх умовах готова, її потрібно акуратно дістати з форми і можна подавати до столу.
- Сир - 1 кілограм
 - Вершкове масло - 250 грам
 - Вершки - 300 мілілітрів
 - Цукор - 250-300 грам
 - Яйця - 5 штук
 - Ванілін - 1 щіпка
 - Лимон - 1 штука
 - Цукати і сухофрукти - 50 грам
 
2. Вершкове масло розтопити і акуратно ввести в сир. Ретельно перемішати.
3. Яйця вбити в окрему ємність і збити з цукром, поки маса не побіліє. Додати дрібку ваніліну.
4. До яйцям з цукром ввести вершки. Надіслати масу на вогонь і довести до кипіння, постійно помішуючи. Коли закипить, зняти з вогню.
5. Акуратно ввести масу в сир, ретельно перемішуючи.
6. Лимон вимити, просушити і зняти цедру. Залити цедру окропом і залишити на 3-5 хвилин. Потім воду злити, а цедру просушити.
7. Додати в сирну масу цедру.
8. Сухофрукти при бажанні обдати окропом і порізати. Надіслати до сиру.
9. Сирна маса може бути переміщена в форму, яку попередньо потрібно застелити марлею. Зверху поставити вантаж і відправити в холодильник мінімум на 1 добу. Коли заварювана лимонна паска в домашніх умовах готова, її потрібно акуратно дістати з форми і можна подавати до столу.