Борщ класичний з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили спробувати новий суп і не знаєте, що саме хочете приготувати, згадайте борщ класичний з м'ясом. Досить поживне і смачне першу страву, що додає сили і енергію.
Перед вами приголомшливий рецепт яскравого і багатого на вітаміни свекольника з м'ясом. Цей наваристий суп з нежирної яловичиною стане прекрасним першою стравою і внесе родзинку в повсякденне меню.
Влітку це буде прохолодний супчик з приємним солодкуватим смаком і легкою кислинкою, їм можна легко вгамувати спрагу, отримати цілий набір вітамінів. А взимку його можна подати гарячим.
Докладні рекомендації в цьому рецепті підкажуть вам, як приготувати борщ класичний з м'ясом.
- Буряк молода - 4 штуки
- Бурячиння - 1 пучок
- Яловичина - 200 грам
- Картопля - 4 штуки (середнього розміру)
- Морква - 2 штуки
- Куряче яйце - 4 штуки
- Огірок свіжий - 4 штуки
- Огірок солоний - 2 штуки
- Редис - 7 штук
- Зелень - За смаком
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Хрін - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Перед тим, як приготувати борщ класичний з м'ясом, буряк очистіть від листя, видаліть шкірку і натріть на тертці. Поставте відварюватися яйця круто і яловичину до повної готовності.

2. Візьміть каструлю, налийте води, опустіть буряк, приправити сіллю, додайте оцет і варіть до повної готовності. Чистий, вимийте, відваріть картоплю і моркву, поріжте соломкою або натріть на великій тертці. Наріжте варені яйця, відварене м'ясо і додайте до картоплі і моркві. Натріть все огірки і редиску на середній терці.

3. Остудіть відвар. Проціджуйте. Буряк відкладіть в сторону. Листя її помийте, наріжте, залийте окропом і охолодіть.

6. Накладіть в кожну тарілку бажану кількість продуктів і залийте холодним відваром із буряка. Перед подачею заправте сметаною і хріном, прикрасьте зеленню. Борщ класичний з м'ясом готовий. Смачного.