Рецепт Борщ класичний з м'ясом фото

Борщ класичний з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, М'ясо, Овочі, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Борщ, Супи

Якщо ви вирішили спробувати новий суп і не знаєте, що саме хочете приготувати, згадайте борщ класичний з м'ясом. Досить поживне і смачне першу страву, що додає сили і енергію.

Перед вами приголомшливий рецепт яскравого і багатого на вітаміни свекольника з м'ясом. Цей наваристий суп з нежирної яловичиною стане прекрасним першою стравою і внесе родзинку в повсякденне меню.

Влітку це буде прохолодний супчик з приємним солодкуватим смаком і легкою кислинкою, їм можна легко вгамувати спрагу, отримати цілий набір вітамінів. А взимку його можна подати гарячим.

Докладні рекомендації в цьому рецепті підкажуть вам, як приготувати борщ класичний з м'ясом.

  • Буряк молода - 4 штуки
  • Бурячиння - 1 пучок
  • Яловичина - 200 грам
  • Картопля - 4 штуки (середнього розміру)
  • Морква - 2 штуки
  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Огірок свіжий - 4 штуки
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Редис - 7 штук
  • Зелень - За смаком
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Хрін - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
борщ класичний з м'ясом - фото крок 1
1. Перед тим, як приготувати борщ класичний з м'ясом, буряк очистіть від листя, видаліть шкірку і натріть на тертці. Поставте відварюватися яйця круто і яловичину до повної готовності.
борщ класичний з м'ясом - фото крок 2
2. Візьміть каструлю, налийте води, опустіть буряк, приправити сіллю, додайте оцет і варіть до повної готовності. Чистий, вимийте, відваріть картоплю і моркву, поріжте соломкою або натріть на великій тертці. Наріжте варені яйця, відварене м'ясо і додайте до картоплі і моркві. Натріть все огірки і редиску на середній терці.
борщ класичний з м'ясом - фото крок 3
3. Остудіть відвар. Проціджуйте. Буряк відкладіть в сторону. Листя її помийте, наріжте, залийте окропом і охолодіть.
борщ класичний з м'ясом - фото крок 4
6. Накладіть в кожну тарілку бажану кількість продуктів і залийте холодним відваром із буряка. Перед подачею заправте сметаною і хріном, прикрасьте зеленню. Борщ класичний з м'ясом готовий. Смачного.

Схожі рецепти