Буряк в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
У багатьох вдома є пароварка, але не всі знають, як правильно готувати в ній буряк. Приготована за правилами, буряк вийде смачною і не втратить корисних властивостей.
У Вас є пароварка? Не нехтуйте нею, готуйте овочі на пару! багато хто боїться, що буряк, приготована в пароварці, втратить свій колір. Але це не так: буряк не тільки не втратить колір, але і збереже свої корисні якості! Ділюся з Вами перевіреним рецептом приготування буряка в пароварці.
- Буряк - За смаком

1. Очищаємо буряк від шкірки і обполіскувати. Це потрібно для того, щоб дрібні піщинки, бува, не потрапили в блюдо разом з буряком.

2. Укладаємо буряк в пароварку. Ви можете нарізати її скибочками або шматочками, якщо хочете заощадити час і місце в пароварці. Однак врахуйте, що, приготована таким чином, буряк втратить більшу частину корисних речовин. Варимо овоч в пароварці протягом 20-30 хвилин.

3. Готову буряк дістаємо з пароварки і готуємо будь-яку страву, яке включає її в себе в якості інгредієнта. Як дізнатися, готова буряк? Якщо вона стала напівпрозорої з кінців - значить, просто готовий, скоріше витягуйте. Можете бути спокійними - буряк зберегла більшість своїх вітамінів і мінералів. А приготувалася-то як швидко!