Рецепт Чарівність Сіу фото

Чарівність Сіу
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Свинина Чар сіу - це одне з найпоширеніших страв китайської кухні. Зазвичай цю свинину подають без соусу, так як вона вже повна смаку і соковитості. Заходьте, я покажу, як приготувати Чар сіу!

Свинина Чар сіу - це традиційне блюдо китайської кухні. Дуже смачно виходить, запікається в духовці, що набагато корисніше смаження. Але основне в цій страві, звичайно, маринад. Просто замаринуйте м'ясо, а приготуєте його остаточно вже відразу ж, як з'явиться нагода. У мене це виходить, коли потрібно швидко приготувати щось дуже смачне!

  • Свиняча шия - 700 грам
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів (для маринаду)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка (для маринаду)
  • Мед - 2 Ст. Ложки (для маринаду)
  • Вино рисове - 20 мілілітрів (для маринаду)
  • Пасти місо - 2 Ст. Ложки (для маринаду)
  • Чилі - 1/2 штуки (для маринаду)
  • Часник - 2 зубчики (для маринаду)
чарівність Сіу - фото крок 1
Змішайте всі інгредієнти для маринаду.
чарівність Сіу - фото крок 2
М'ясо порізати на стейки і залийте отриманим маринадом. Поставте в холодильник на 12 годин (або на добу).
чарівність Сіу - фото крок 3
Викладіть м'ясо на решітку для запікання в один шар, щедро змастіть поверхню маринадом, а на деко нижче влийте стакан води.
чарівність Сіу - фото крок 4
Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин з одного боку, потім переверніть м'ясо на решітці і запікайте ще 15 хвилин.

Схожі рецепти