Чарівність Сіу
(покроковий рецепт з фото)
Свинина Чар сіу - це одне з найпоширеніших страв китайської кухні. Зазвичай цю свинину подають без соусу, так як вона вже повна смаку і соковитості. Заходьте, я покажу, як приготувати Чар сіу!
Свинина Чар сіу - це традиційне блюдо китайської кухні. Дуже смачно виходить, запікається в духовці, що набагато корисніше смаження. Але основне в цій страві, звичайно, маринад. Просто замаринуйте м'ясо, а приготуєте його остаточно вже відразу ж, як з'явиться нагода. У мене це виходить, коли потрібно швидко приготувати щось дуже смачне!
- Свиняча шия - 700 грам
- Соєвий соус - 100 мілілітрів (для маринаду)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (для маринаду)
- Мед - 2 Ст. Ложки (для маринаду)
- Вино рисове - 20 мілілітрів (для маринаду)
- Пасти місо - 2 Ст. Ложки (для маринаду)
- Чилі - 1/2 штуки (для маринаду)
- Часник - 2 зубчики (для маринаду)

Змішайте всі інгредієнти для маринаду.

М'ясо порізати на стейки і залийте отриманим маринадом. Поставте в холодильник на 12 годин (або на добу).

Викладіть м'ясо на решітку для запікання в один шар, щедро змастіть поверхню маринадом, а на деко нижче влийте стакан води.

Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин з одного боку, потім переверніть м'ясо на решітці і запікайте ще 15 хвилин.