Cкумбрія шматочками в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Скумбрія - дуже смачна рибка, особливо, якщо запекти її. Рекомендую рецепт скумбрії шматочками в духовці. Обов'язково спробуйте!
Скумбрія - ідеальна риба для запікання. У ній мало кісток, готується вона швидко. Нам знадобиться свіжа тушка риби, цибуля (до речі, без нього можна і обійтися) і соковиті помідори. Я також обов'язково додаю петрушку або кинзу, свіжу зелень.
- Скумбрія - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Помідор - 3-4 штук
 - Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
 - Зелень, спеції - За смаком
 

Підготуйте інгредієнти.

Своїм та чистимо рибку, полоснув файл, я намагаюся прибрати шкірку.

Ріжемо філе поперек на шматочки по 1, 5 см.

Цибулю ріжемо кільцями або півкільцями. Обсмажуємо до золотистого кольору в оливковій олії.

На тій же сковороді обсмажуємо рибку буквально пару хвилин.

У форму для випікання викладаємо рибку, зверху - цибулю. Додайте спеції за смаком.

Свіжа зелень краще, ніж просто спеції, тому по можливості додайте.

Обшпарюємо помідори, знімаємо шкірку, додаємо до риби і цибулі. Також викладаємо часник. Збризгуємо все оливковою олією і відправляємо в духовку при 200 градусах на 20 хвилин. Можна накрити фольгою, потім зняти її і запікати ще хвилин 5.
Пару раз також запікала в горщиках.
Пару раз також запікала в горщиках.

Ось така соковита і ароматна скумбрія шматочками в духовці вийшла. Смачного!