Фрикадельки в мікрохвильовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування фрикадельок в мікрохвильовці, звичайно, може бути і простіше, але зате я їх роблю відразу з гарніром! Дуже смачно виходить, та й час економить, - спробуйте і переконайтеся!
Такі фрикадельки в мікрохвильовці в домашніх умовах готуються легко і швидко, і, як я вже казала, робляться відразу з гарніром. Картопелька, ароматні гриби і фрикадельки, ну просто чудо-вечеря, вам не здається? Так що розповідаю, як зробити фрикадельки в мікрохвильовці, і сподіваюся, вам особливий "парної" смак фрикадельок припаде до душі! 
- Фарш - 500 грам
 - Гриби білі - 300 грам (або 1 чашка сушених грибів)
 - Крем - 100 грам
 - Картопля - 12 штук
 - Цибуля - 2 штуки
 - Вода - 200 мілілітрів
 - Спеції - За смаком
 

1. Підготуємо інгредієнти. Картоплю миємо, чистим, нарізаємо невеликими скибочками. Гриби замочимо в гарячій воді, а цибуля подрібнити, обсмажити на сковороді і змішаємо з фаршем. До фаршу також додайте спеції за смаком.

2. Далі все просто. Викладаємо картоплю по горщикам, гриби трохи віджимаємо від вологи, і відправимо туди ж. З фаршу ліпимо кульки, і теж відправимо в горщики. Трохи солимо і перчимо.

3. Зробимо заливку, - змішаємо сметану і воду. При бажанні і в цей соус додамо приправ. Рівномірно розподіляємо по горщикам, закриємо кришечки, і - в мікрохвильовій печі 20 хвилин на повній потужності.

4. Часу може знадобитися і менше, і більше, так що стежте уважно! Бажаю удачі!