Гливи в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Гливи в клярі - це дуже смачне блюдо з апетитним грибним ароматом. Вони чудово поєднуються з будь-якими гарнірами: картоплею, рисом, кашами овочами та салатами. Відмінний буденний обід або вечерю.
Гливи - це гриби, які незаслужено залишаються непоміченими багатьма господинями. А адже вони набагато духмяний і смачний усіма улюблених печериць! З вешенками можна приготувати безліч простих і швидких, але від цього не менш смачних, страв. Одне з них - гливи в клярі. Спробуйте - ви будете здивовані, наскільки це смачно!
Як приготувати гливи в клярі:
1. Беремо гливи і ретельно їх моєму. Відрізаємо ніжки. Солимо і перчимо капелюшки, які ми і будемо готувати.
2. Для клярі з'єднуємо яйця і борошно, солимо і ретельно перемішуємо. Якщо кляр виходить занадто густий, додайте трохи води.
3. Вмочуємо кожну капелюшок в клярі і смажимо на попередньо розігрітій сковороді до повної готовності (до легкої скоринки клярі). Готові гливи знімаємо з вогню, злегка охолоджуємо і подаємо до столу.
Переконайтеся самі, наскільки простий рецепт приготування глив в клярі, і це блюдо неодмінно стане одним з ваших улюблених! Смачного!
- Гливи - 800 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Як приготувати гливи в клярі:
1. Беремо гливи і ретельно їх моєму. Відрізаємо ніжки. Солимо і перчимо капелюшки, які ми і будемо готувати.
2. Для клярі з'єднуємо яйця і борошно, солимо і ретельно перемішуємо. Якщо кляр виходить занадто густий, додайте трохи води.
3. Вмочуємо кожну капелюшок в клярі і смажимо на попередньо розігрітій сковороді до повної готовності (до легкої скоринки клярі). Готові гливи знімаємо з вогню, злегка охолоджуємо і подаємо до столу.
Переконайтеся самі, наскільки простий рецепт приготування глив в клярі, і це блюдо неодмінно стане одним з ваших улюблених! Смачного!