Голубці на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачний і корисний обід або вечерю? Тоді цей простий рецепт голубців на пару в мультиварці обов'язково варто взяти на замітку. Соковиті і апетитні, зроблені без зайвого клопоту.
1. Для початку необхідно довести до кипіння воду у великій каструлі і опустити туди капусту на 2-3 хвилини. Потім акуратно дістати її, остудити трохи і зняти листя.
2. М'ясо вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку або подрібнити ножем (блендером).
3. Мал відварити в трохи підсоленій воді близько 3-4 хвилин.
4. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати до рубленого м'яса.
5. Часник очистити і пропустити через прес або м'ясорубку.
6. Для пікантності в рецепт приготування голубців на пару в мультиварці можна додати солодкий перець. Його потрібно очистити від насіння і хвостика, нарізати дрібними кубиками і додати до м'яса.
7. Зварений до напівготовності рис також додати в начинку. Посолити і поперчити за смаком, все ретельно перемішати.
8. На підготовлені листки викласти невелику кількість начинки і акуратно загорнути.
9. Викласти в чашу для приготування на пару.
10. Щоб голубці на пару в мультиварці в домашніх умовах не були сухими, на дно чаші потрібно налити води.
11. Включити режим Пароварка або Гасіння і готувати голубці близько 35-40 хвилин до готовності.
12. Подавати до столу їх можна зі сметанним або томатним соусом.
Смачного!
- Капуста - 1 штука
- Яловичина - 300 грам
- Мал - 100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
2. М'ясо вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку або подрібнити ножем (блендером).
3. Мал відварити в трохи підсоленій воді близько 3-4 хвилин.
4. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Надіслати до рубленого м'яса.
5. Часник очистити і пропустити через прес або м'ясорубку.
6. Для пікантності в рецепт приготування голубців на пару в мультиварці можна додати солодкий перець. Його потрібно очистити від насіння і хвостика, нарізати дрібними кубиками і додати до м'яса.
7. Зварений до напівготовності рис також додати в начинку. Посолити і поперчити за смаком, все ретельно перемішати.
8. На підготовлені листки викласти невелику кількість начинки і акуратно загорнути.
9. Викласти в чашу для приготування на пару.
10. Щоб голубці на пару в мультиварці в домашніх умовах не були сухими, на дно чаші потрібно налити води.
11. Включити режим Пароварка або Гасіння і готувати голубці близько 35-40 хвилин до готовності.
12. Подавати до столу їх можна зі сметанним або томатним соусом.
Смачного!