Голубці навиворіт
(покроковий рецепт з фото)
Якщо дуже хочеться голубців, а возитися з ними лінь, то спробуйте приготувати голубці навиворіт. Просто, ситно і дуже смачно!
Готуються голубці за цим рецептом дуже просто, а за смаком нітрохи не поступаються традиційним. Ніжні, м'які, соковиті, вони припадуть до смаку навіть дітям. Беріть на замітку!
- Фарш - 350 грам
- Капуста - 250 грам
- Мал - 1 Склянка
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Крупа манна - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Вода - 2-3 склянок
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Капусту і одну цибулину подрібніть за допомогою м'ясорубки або блендера.

Фарш перекладіть в глибоку миску.

Додайте подрібнені овочі, манку, яйце, сіль і спеції за смаком.

Все добре перемішайте.

З готового фаршу сформуйте котлети і обсмажте їх на сковороді на сильному вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.

Окремо обсмажте до м'якості нарізану кубиками цибулю і терту моркву.

Додайте томатну пасту, сметану, цукор, сіль за смаком і мелений чорний перець. Тушкуйте пару хвилин і тонкою цівкою влийте окріп. Дайте соусу закипіти і зніміть з вогню.

Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть рівним шаром промитий рис.

Зверху розподіліть обсмажені котлети.

Залийте все соусом, накрийте фольгою і запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 30-40 хвилин. Я орієнтуюся по готовності рису.

Голубці навиворіт готові.

Смачного!