Гуляш із свинини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви не знаєте, як приготувати гуляш зі свинини в домашніх умовах, то поспішаю вам нагадати! З таким рецептом ви точно не пропадете - ситний, оригінальний і ароматний вечерю сімейства забезпечений!
З таким ситним і простим рецептом гуляшу зі свинини вам гарантовані компліменти і похвала від усіх, кому пощастить приготувати цю страву. Я раніше думала, що гуляш - це щось на зразок жаркого, але більш рідке, а виявилося, що в цьому гуляш картопля і зовсім не обов'язкова. Тому вік живи - вік учись, що називається. Пропоную і вам навчитися, як приготувати гуляш зі свинини! 
- Капуста квашена - 1 кілограм
 - Свинина - 1 кілограм (м'ясо без кістки)
 - Крем - 2 склянки
 - Вода - 1 Склянка
 - Перець болгарський - 1 штука (великий)
 - Цибуля - 1 штука (великий)
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Спеції - 1 За смаком
 - Томатна паста - 20-30 грам
 

1. На суміші масел з томатною пастою обсмажити перець і м'ясо, вони готуються найдовше. Коли размягчатся, додаємо до них подрібнену цибулю і капусту.

2. Всі разом просмажити трохи, потім вливаємо воду, додамо спеції і на маленькому вогні тушкуємо до загустіння.

3. В останню чергу, коли велика частина води вже піде, додамо сметану і перемішаємо. Тепер залишилося довести вміст каструлі до кипіння і зняти з вогню.

4. Готово! Смачного!