Хек галісійська
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам сьогодні приготувати надзвичайно смачну рибку за класичним іспанському рецептом. Блюдо виходить ароматним і ситним, а найголовніше - неймовірно смачним! Читайте рецепт і пробуйте! !
Хек по-галісійська - універсальне блюдо як для обіду, так і для вечері. Його перевага в тому, що це і гарнір і основне блюдо відразу. А ще воно неймовірно корисно, так як готується фактично на пару. Спробуйте, ви просто пальчики оближете!
- Хек - 1 кілограм (заморожений)
- Картопля - 3 штуки (великий)
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Стручкова квасоля - 200 грам (заморожена)
- Горошок - 150 грам (консервований)
- Часник - 3 зубчики
- Лимон - 1/2 штуки
- Червоний перець - 2 чайних ложки
- Приправа - 1 Ст. Ложка (для риби)
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Оливкова олія - За смаком

1. Насамперед необхідно розморозити рибу, очистіть її від шкіри і всього зайвого. Видавіть в рибу сік з половинки лимона, посипте спеціями для риби і посоліть. Залиште маринуватися.

2. Очистіть цибулю і картоплю. Лук поріжте півкільцями, а картопля - кружечками.

3. Злегка обсмажте цибулю на оливковій олії разом з видавленим через прес часником.

4. Коли цибуля стане злегка м'яким, додайте до нього картопля, лавровий лист, сіль і червоний перець. Залийте водою, так щоб вона покривала овочі, і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і тушкуйте 5 хвилин.

5. Через п'ять хвилин додайте стручкову квасолю, тушкуйте ще 5 хвилин під кришкою.

6. Через 5 хвилин зніміть кришку, викладіть поверх овочів замариновану рибу і посипте все горошком. tusim 20 хвилин з відкритою кришкою, до готовності риби.

7. Блюдо готово!

8. Викладіть на тарілки і подавайте. Смачного!