Хліб на кефірі в хлібопічці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Як приємно прокинутися рано вранці від запаху свіжоспеченого хліба. У наше століття техніки не обов'язково для цього жити в селі. Досить хлібопічки і цього рецепта хліба на кефірі в хлібопічці.
Коли в будинку з'являється хлібопічка, перший час не обійтися без експериментів. Рецептів для цього агрегату безліч. І поки збереш свою колекцію, перепробуєш не один десяток. Ну що ж, внесу в вашу скарбничку ще один рецепт: "хліб на кефірі в хлібопічці" . Як завжди все гранично просто. Пробуйте! 
- Борошно - 400 грам
 - Дріжджі - 1 Чайна ложка
 - Кефір - 270 мілілітрів
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 

У мисці змішати кефір, рослинна олія, цукор і сіль.

До перемішаним компонентів додати дріжджі і просіяне борошно. Перемішати, викласти в чашу хлібопічки.

Вибрати режим "основний", або "французький", або "італійський хліб" (тривалість 4 годину). Після готування дати хлібу охолонути не менше 8 годин. Після цього можна збирати хліб в пакет. Смачного!