Хрусткий карась
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше хрусткого смаженого карасика з ароматним цибулькою? Дивіться рецепт і я розповім вам, як приготувати найсмачніших карасиків.
Аналогічним чином ви можете готувати будь-яку рибку невеликого розміру. До цибулі можна додати моркву або інші овочі, вийде справжній гарнір.
- Карась - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 100 мілілітрів

1. Карасів помийте, чистий і vиpotroshite.

2. Зробіть по кілька надрізів з кожного боку, Залиште сіль і хвилин 20.

3. Обваляйте карасів в борошні.

4. У сковороді розігрійте масло і обсмажте рибу на сильному вогні з двох сторін.

5. Лук наріжте півкільцями.

6. Обсмажте цибулю в тій же сковороді, в якій смажилися карасі.

7. Викладіть карасів на тарілку, зверху покладіть смажену цибулю.

8. Смачного!