Індичка з баклажанами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У пошуках доступних і апетитних ідей для обіду або вечері не проходите мимо і зверніть увагу на цей класний варіант, як приготувати індичку з баклажанами.
1. Насамперед очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками.
2. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і викладіть туди цибулю. Обсмажте на середньому вогні пару хвилин.
3. Часник очистіть і пропустіть через прес і подрібніть ножем. Додайте до цибулі і смажте ще близько хвилини.
4. Філе птиці вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками. Викладіть на сковороду.
5. Посоліть трохи за смаком, додайте дрібку перцю. Використовувати в рецепт приготування індички з баклажанами можна найрізноманітніші спеції, які виявляться у вас під рукою. В даному випадку це буде трохи каррі і паприки. Доповнити смак і аромат пропоную також цедрою і соком лимона.
6. Поки смажиться птах можна зайнятися овочами. Вимийте, обсушити і наріжте середніми кружечками баклажани.
7. На окремій сковороді розігрійте олію і обсмажте баклажани з двох сторін. Не забудьте посолити і поперчити.
8. От і все, індичка з баклажанами в домашніх умовах може бути подана до столу. Викладіть на тарілку овочі, зверху м'ясо і доповніть все улюбленої зеленню за смаком (в даному випадку це листочки базиліку).
Смачного! 
- Філе індички - 500-600 грам
 - Баклажан - 2 штуки
 - Цибулина - 1 штука
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець - 1 щіпка
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Лимон - 0.5 штуки
 
2. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і викладіть туди цибулю. Обсмажте на середньому вогні пару хвилин.
3. Часник очистіть і пропустіть через прес і подрібніть ножем. Додайте до цибулі і смажте ще близько хвилини.
4. Філе птиці вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками. Викладіть на сковороду.
5. Посоліть трохи за смаком, додайте дрібку перцю. Використовувати в рецепт приготування індички з баклажанами можна найрізноманітніші спеції, які виявляться у вас під рукою. В даному випадку це буде трохи каррі і паприки. Доповнити смак і аромат пропоную також цедрою і соком лимона.
6. Поки смажиться птах можна зайнятися овочами. Вимийте, обсушити і наріжте середніми кружечками баклажани.
7. На окремій сковороді розігрійте олію і обсмажте баклажани з двох сторін. Не забудьте посолити і поперчити.
8. От і все, індичка з баклажанами в домашніх умовах може бути подана до столу. Викладіть на тарілку овочі, зверху м'ясо і доповніть все улюбленої зеленню за смаком (в даному випадку це листочки базиліку).
Смачного!