Індичка з брокколі в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Будь-яка пора року підходить для запікання овочів. Я люблю додавати в них оливкову олію і спеції, виходить просто і смачно. Покажу, як приготувати індичку з брокколі в духовці. Пробуйте!
Коли я готувала, запах гарячого оливкового масла і часнику просто закрутив мені голову! Вийшло дуже смачно! легко, а як ситно! Таке блюдо можна використовувати і в якості теплого салату, подаючи разом з гарніром з рису або картопляного пюре.
- Брокколі - 2 штуки(2 головки брокколі)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука (середнього розміру)
 - Часник - 2 зубчики (за смаком)
 - Індичка - 400 грам (я використовую шинку з індички)
 - Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка (можна оливкова)
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Розігрійте духовку до 200 градусів. Подрібніть брокколі. Покладіть капусту в блюдо для запікання. Наріжте індичку дрібними шматочками, подрібніть цибулю, часник. Додайте до броколі.

Крок 2. Полийте маслом, поперчіть, приправити сіллю. Перемішайте. Надішліть в духовку при 200 градусах на 30 хвилин. Кожні 10 хвилин перевертайте страву, щоб приготувалося з усіх боків.

Крок 3. Витягніть готову страву з духовки. Зверху можете присипати сиром. Смачного!