Індичка з брокколі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Індичка з брокколі - ще один рецепт смачного і корисного страви, яке легко готується і так же легко засвоюється:) Соковите м'ясо індички, корисна капуста і смачний соус - це ніжне блюдо для вас.
Індичка і брокколі самі по собі дуже корисні продукти, і хотілося б приготувати їх так, щоб усі корисні речовини під час готування збереглися. Цей спосіб приготування індички з брокколі - один з моїх улюблених. Готую його не часто, але зате встигаю скучити за смаком улюбленої страви. Рецепт приготування індички з брокколі простий і на підготовку йде зовсім небагато часу. Розповідаю, як приготувати індичку з брокколі.
- Філе індички - 300 грам
 - Брокколі - 200 грам
 - Горошок зелений - 200 грам (свіжий або заморожений)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Вершки - 250 грам
 

Філе індички нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на попередньо розігрітій сковороді з оливковою олією до рум'яної скоринки.

Дрібно нарізаємо цибулю і смажимо його до прозорості. Далі відправляємо на сковороду до цибулі горошок і суцвіття брокколі. І все разом тушкуємо кілька хвилин.

До овочів додаємо обсмажені шматочки філе індички.

Заливаємо продукти на сковороді вершками, солимо і перчимо до смаку і акуратно перемішуємо.

Ми залишаємо гаситься ще на 10 хвилин. Подавати на стіл обов'язково гарячим.