Ірландське рагу 
(покроковий рецепт з фото)
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування ірландського рагу з баранини з цибулею, картоплею та морквою, vusterširskim соус, запечене в духовці
Рецепт традиційного ірландського рагу. Ірландське рагу не так складно готувати, як це може здатися, крім того цей рецепт досить швидкий в приготуванні. І звичайно ж, ірландське рагу дуже-дуже смачне. Зазвичай ірландське рагу готується з баранини, але його так само можна приготувати з яловичини. З овочів традиційно використовується цибуля, картопля і морква.
- Баранина - 400 грам
 - Картопля - 4 штуки
 - Морква - 4 штуки
 - Цибуля - 4 штуки
 - Кмин - 1/2 чайних ложки
 - Вустерський соус - 2 Ст. Ложки
 - Перлова каша - 1 Ст. Ложка
 - Вершкове масло - 50 грам
 - Борошно - 50 грам
 - Сіль і перець - - За смаком
 

1. Відрізати трохи жиру від баранини і покласти його на розігріту на середньому вогні сковорідку. Розтопити жир на середньому вогні. Розігріти духовку до 180 градусів Цельсія.

2. Грубо порубати цибулю. Почистити картоплю і розрізати на 4 частини. Почистити моркву і нарізати грубими шматками.

3. Через 5-10 хвилин прибрати жир з пательні і викинути. Обсмажити баранину в жирі приблизно 3 хвилини на середньому вогні, через 1, 5 хвилини перевернути. Скласти баранину в каструлю і обсмажити моркву і цибулю в жирі, що залишився протягом двох хвилин, часто помішуючи і перевертаючи інгредієнти.

4. Покласти цибулю і моркву на баранину в каструлю. Приправити сіллю і перцем. Додати вустерский соус, перлову кашу і баранячий бульйон. Викласти картоплю зверху але не перемішувати з іншими інгредієнтами. Додати ще трохи солі і перцю, щоб приправити картопля. Накрити каструлю кришкою і поставити в попередньо розігріту духовку і готувати 1 час.

5. Розтопити масло в каструлі на середньому вогні, віночком вмішати муку. Готувати 2 хвилини, заважаючи весь час, щоб суміш не прилипла до дна каструлі.

6. Дістати каструлю з духовки і полити заправкою з муку і масла. Посипати тмином. Швидко перемішати виделкою або вінчиком. При необхідності додати ще солі і перцю.

7. Поставити накриту кришкою каструлю назад в духовку на 10 хвилин. Подати на стіл з червоним вином або з Гінесса.