Карпаччо з буряка
(покроковий рецепт з фото)
Карпаччо з буряка - Смачна ovoshtnaya сніданок, подається з м'яким сиром і меленими горіхами. На відміну від м'ясної страви, буряк відварюється до стану "аль денте", а не подається в сирому вигляді.
Це неймовірно смачна і корисна закуска, яку ви можете подати в якості перекусу або легкого аперитиву під келих ігристого шампанського, червоного вина і т.Д. Сорт горіхів вибирайте за смаком: волоські, арахіс, funduk і т.Д.. Головне - якісне рослинне масло, бажано - оливкова холодного віджиму і яблучний оцет або лимонний сік!
- Буряк - 1-2 штук (відварна)
- Моцарелла - 3-4 штук (кульки)
- Горіхи волоські - 50-60 грам
- Сіль - 2 щіпки
- Оцет яблучний - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - За смаком (для прикраси)

Підготуйте зазначені інгредієнти. Буряк відваріть заздалегідь до напівготовності і перемістіть в крижану воду для охолодження. Ядра горіхів подрібніть в крихту, використовуючи блендер, кавомолку або качалку.

Очистіть відварну буряк від шкірки, промийте у воді і наріжте тонкими круглими слайсами. Викладіть їх на тарілку у вигляді кола. За бажанням спочатку можна викласти промитий листовий салат, якщо він є у вас в наявності.

Промийте ніж від соку буряка, і наріжте кульки моцарели такими ж кружечками. Викладіть їх на бурякову нарізку. Необов'язково дотримуватися одного виду нарізки, ви можете подрібнювати сир на свій смак.

Горіхову крихту з'єднайте в піалі з невеликою кількістю рослинної олії і спресованим, очищеним зубчиком часнику. Перемішайте і викладіть на нарізки в будь-якому порядку.

Збризніть блюдо яблучним оцтом або лимонним соком, прикрасьте свіжою зеленню і подайте до столу, поки буряк не офарбила своїм соком м'який сир.