Рецепт Каш крупу фото

Каш крупу
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Крупи
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Гарячі страви, Каші

Каша Грітсу - блюдо південноамериканської кухні з кукурудзяної крупи. Традиційно кукурудзяну кашу подають на сніданок разом з різними добавками. За консистенцією каша виходить м'якою, ніжною і текучої.

Як начинки будемо використовувати темпі - продукт з ферментованої сої. Його можна замінити на печериці. Замість кукурудзяної крупи можна взяти поленту, так каша вийде ще ніжніше. Нижче я дам покроковий опис, як приготувати кашу Грітсу.

  • Зерно зернових - 80 грам (або полентой)
  • Соеве молоко - 250 мілілітрів
  • Рослинний спред - 20 грам
  • Сир - 50 грам
  • Темпе - 80 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Помідори черрі - 5-8 штук
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Овочевий бульйонний кубик - 1/2 штуки
каш крупу - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
каш крупу - фото крок 2
Налийте в каструлю з товстим дном соєве молоко, доведіть до кипіння на середньому вогні. Додайте овочевий кубик і рослинний спред, перемішайте до повного розчинення. Додати сіль, поперчіть.
каш крупу - фото крок 3
Кукурудзяну крупу гарненько промийте, потім додайте в каструлю. Гарненько перемішайте. Варіть кашу на повільному вогні 15 хвилин під кришкою.
каш крупу - фото крок 4
Додайте тертий сир. Перемішайте і варіть кашу ще 5 хвилин, поки сир повністю не розплавиться.
каш крупу - фото крок 5
Темпе наріжте смужками в півсантиметра. Занурте в соєвий соус і обсмажте на сковороді з двох сторін до коричневої скоринки.
каш крупу - фото крок 6
Томати черрі розріжте навпіл, потім обсмажте на сковороді.
каш крупу - фото крок 7
Смажений темпі поріжте кубиками, петрушку дрібно порубати. Додайте томати.
каш крупу - фото крок 8
Перекладіть кашу в тарілку, додайте темпі, томати і зелень. Каша скрипить над, смачного!

Схожі рецепти