Кавовий семіфреддо
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт для тих, хто дня не може прожити без кави і любить заморожені десерти. Кавовий семіфреддо - прекрасний десерт для завершення трапези. Дивіться як приготувати!
Семіфреддо можна приготувати легко. Головне - слідувати рецептом, а вже урізноманітнити ваш стіл допоможуть різні варіанти такого частування, наприклад, доповнивши фруктами або ягодами.
- Яйце - 6 штук
- Цукор - 100 грам
- Вершки - 250 грам
- Кава з цукром - 150 мілілітрів

1. Жовтки відокремте від білків і збийте з цукром до пишної світлої маси.

2. Збийте вершки, додайте в яєчну суміш, перемішуючи знизу вгору. Розділіть масу на дві частини.

3. Приготуйте каву з цукром і дайте охолонути.

4. До однієї половини вершкової суміші додайте кави, перемішайте.

5. Цю суміш перекладіть в миску, покриту харчовою плівкою і поставте в морозилку, мінімум на 6 годин. Другу частину суміші (без кави) теж викладіть в миску з харчовою плівкою і поставте на полицю в холодильник.

6. Потім суміш без кави викладіть на замерзлу суміш з кавою і знову поставте в морозилку, мінімум на 6 годин.

7. Прикрасьте кавовий семіфреддо на свій смак, поставте в морозилку, для а 10 хвилин до подачі на стіл дайте десерту постояти при кімнатній температурі. Смачного!