Класичний чізкейк з маскарпоне 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дивно ніжний, неймовірно смачний десерт, від якого без розуму і дорослі, та діти. Хочу запропонувати вам, напевно, один з найпростіших варіантів, як зробити класичний чізкейк з маскарпоне.
Цей класичний чізкейк з маскарпоне в домашніх умовах - приклад простого і в той же час вишуканий десерт. Для аромату рекомендую використовувати тільки ванільний екстракт. А вже при подачі можете прикрасити його ягодами, цитрусовими або навіть шоколадом, наприклад. Що стосується коржа, то тут ви можете вибирати абсолютно будь печиво, яке вам до душі.
- Печиво - 400 грам
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Сіль - 1 щіпка
 - Крем-сир вершковий - 500 грам
 - Маскарпоне - 400 грам
 - Цукор - 1 Склянка(+ для коржа по вкусу)
 - Яйце - 4 штуки
 - Ванільний екстаркт - 1/3 чайних ложки
 

1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити рецепт на вашій кухні. Відразу перед початком процесу включіть її і залиште розігріватися до 180 градусів.

2. Подрібніть печиво в крихту і з'єднайте з вершковим маслом. Додайте щіпку солі і, якщо печиво не дуже солодке, то трохи цукру. Викладіть крихту у жароміцних форму, руками сформуйте рівний корж з бортами. Надішліть форму в духовку хвилин на 8-10.

3. Поки корж трохи підрум'янюється, можна зайнятися начинкою. Збийте крем-сир з цукром і ванільним екстрактом. Додайте маскарпоне і збиті яйця. Повинна вийти ніжна, повітряна маса.

4. Дістаньте корж з духовки і приберіть температуру до мінімуму. Викладіть крем, розрівняйте. Встановіть форму в форму більшого розміру, заповнивши велику водою. Надішліть в духовку і випікайте хвилин 90.

5. Коли чізкейк готовий, акуратно дістаньте його з форми і залиште години на 3-4, щоб він "відпочив" перед подачею.
Смачного!
Смачного!