Корейська салат з фунчозой
(покроковий рецепт з фото)
Фунчоза - це тонка локшина, яка дуже популярна в країнах Азії. У нас же її використовують не так часто і в основному на гарнір. А сьогодні я розповім, як приготувати корейський салат з фунчозой.
Салат готується просто, але він цілком оригінальний. Рецепт для вегетаріанської кухні, але при бажанні можна додати обсмажені шматочки курки або свинини. Блюдо пікантне, смачне і ситне. Салат цілком можна вживати з м'ясними стравами як гарнір.
- Funčoza - 170 грам
- Морква - 4-5 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Braai - 0, 5 пучка
- Рисовий оцет - 1/3 склянки
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1/4 склянки
- Часник - 4 зубчики
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Пластівці червоного перцю - 0, 5 чайних ложки
1
Помістіть локшину в миску і залийте окропом, залиште на 5-7 хвилин, потім злийте воду.
2
Вимийте овочі, вичистіть насіння перцю і наріжте все тонкою соломкою за допомогою овочерізки або ножа. Кінзу наріжте дуже дрібно.
3
Для заправки: змішайте рисовий оцет, обсмажене кунжутна масло, соєвий соус, часник (пропущений через прес), додайте пластівці червоного перцю, кунжут (чорний і білий).
4
Остигнула локшину перекладіть в миску, додайте овочі, зелень і заправте соусом, перемішайте гарненько, охолодіть і подавайте до столу.