Котлети домашні з фаршу 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Домашні котлети ніколи не зрівняються з покупними. Окрім того, що ви знаєте склад виробів, додаєте спеції за смаком, так ще й вносите свою любов! Таке гаряче блюдо сподобається всім близьким.
Кожна господиня має свій улюблений рецепт, я не виключення. Тому розповім, як приготувати котлети домашні з фаршу. Я раджу зупинитися на свинячому фарші. Ви отримаєте соковиті і ніжні м'ясні вироби. Гарнір підійде будь-який, включаючи рис, спагетті і картопля. Спеції - на ваш розсуд.
- Фарш свинячий - 500 грам
 - Хліб білий - 40 грам
 - Сухарі паніровочні - 100 грам
 - Ріпчаста цибуля - 1 штука
 - Яйце - 1 штука
 - Молоко - 30 мілілітрів
 - Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 

До фаршу додайте цибулю, порізаний дрібними кубиками.

Хліб замочіть в молоці на пару хвилин. Потім відіжміть його і додайте до фаршу.

Додайте до фаршу спеції, сіль і яйце.

Фарш ретельно перемішайте. Залиште його в холодильнику на 30-60 хвилин.

Сформуйте котлетки. Обваляйте їх в сухарях.

Обсмажте котлети з обох сторін до золотистої скоринки в маслі. Смачного!