Котлети курячі з геркулес 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Цікавий рецепт попався днями на просторах інтернету, захотілося спробувати і вийшло зовсім не погано. Поспішаю поділитися рецептом курячих котлет з геркулес.
Просто і смачно. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку, змішайте його з тертим сиром і селерою, а також з замоченим в молоці геркулесом. Додайте яйце і сіль, а також при необхідності борошно. Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх у борошні й обсмажте на сковороді з двох сторін. На стіл можна подати з салатом, картопляним пюре або макаронами. Смачного! 
- Куряче філе - 400 грам
 - Твердий сир - 150 грам
 - Геркулес - 200 грам
 - Молоко - 1 Склянка
 - Борошно - 0, 5 склянки
 - Селера - 1 пучок
 - Яйце - 1 штука
 - Рослинна олія - За смаком
 - Сіль, перець - За смаком
 

Замочіть геркулес в теплому молоці на годину.

Пропустіть куряче філе через м'ясорубку, сир і селеру потріть на тертці. Змішайте ці інгредієнти з геркулес, додайте яйце і сіль. Перемішайте. Якщо фарш вийшов рідкуватий, можна додати трохи борошна.

Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх у борошні.

І обсмажте на сковороді з двох сторін. На стіл можна подати з салатом, картопляним пюре або макаронами.