Котлети з оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Економний і простий рецепт котлет з оселедця припаде до смаку як всім любителям рибних страв, так і просто всім тим, хто бажає урізноманітнити свій раціон. А так як блюдо недороге, можна і ризикнути!
Особисто я не дуже люблю котлети з оселедця в домашніх умовах, зате мої домашні просто обожнюють! Саме тому я знайшла вихід, - такі котлети зазвичай подаю з будь-яким пряним соусом типу песто або сацебелі, щоб перебивав рибний запах. Так що якщо навіть ви не любитель котлет, - це не привід їх не спробувати, тим більше, знаючи, як приготувати котлети з оселедця смачно, швидко і просто!
- Оселедець - 2 штуки
- Білий хліб - 2 скибочки
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Підготуємо інгредієнти. Овочі миємо і чистимо. А оселедець розморозимо, обробимо, видалимо кістки, голову і хвіст, і наріжемо невеликими шматочками.

2. Цибулю нарізаємо дрібно

3. Вимочуємо хліб у воді або молоці.

4. Через м'ясорубку пропускаємо філе, цибуля, хліб і часник. Змішуємо до однорідного стану.

5. Вбиваємо яйце, і ще раз перемішати.

6. Формуємо з фаршу котлети. Можна їх вмочати в борошно або панірувальні сухарі.

7. Обсмажуємо в розігрітій олії з двох боків до рум'яної скоринки. Готово!