Криптопеченье
(покроковий рецепт з фото)
А у вас є біткойни? Все за ними ганяються! Давайте і ми спробуємо "майні" цю валюту у себе на кухні! Пропоную смачний рецепт кріптопеченья, дивимося і запам'ятовуємо.
Отже, Зараз я дуже докладно покажу вам, як приготувати кріптопеченье! Смачне і доступне будь-якому, ніяких особливих хитрощів немає, головне - дотримуватися рецептури, все вдасться! А як раді будуть маленькі помічники! Вони із задоволенням малюють корнетика з глазур'ю, а потім поїдають свої творіння! хай щастить!
- Борошно пшеничне - 250-300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Спеції мелені - 1 Чайна ложка (обкладинка, імбир, мускатний горіх, гвоздика, кардамон)
- Білок яєчний - 1 штука (для глазурі)
- Дрібна цукрова пудра - 200-250 грам (для глазурі)
- Крохмаль - 0, 5 чайних ложки (для глазурі)
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки (для глазурі)
- Жовтий фарбник - 3-4 капель (для глазурі)

1. Спочатку підготуйте продукти для печива. Набір спецій може відрізнятись від мого. Просто зберіть улюблені спеції або купіть готовий набір "для пряників" . Вершкове масло має бути кімнатної температури.

2. Підготуйте дві мисочки, в першій змішайте сухі інгредієнти: борошно, розпушувач і спеції.

3. В іншій з'єднайте вершкове розм'якшене масло і цукор.

4. Електровенчіком або міксером збийте масло з цукром до утворення пишного легкого крему.

5. Додайте сире яйце і продовжуйте збивати, поки маса не стане однорідною.

6. Борошно частинами вводите в масляну суміш, лопаткою замішуйте тісто.

7. Як тільки тісто почне збиратися в кого, перейдіть на стіл, присипаний борошном, і замісіть м'яке колобочек.

8. Тісто вже не липне до рук, але добре тримає форму, воно м'яке і пластичне. Сліди від пальців не йдуть. Воно майже готове. Затягніть миску харчовою плівкою і приберіть на 1 час в холодильник. Можна залишати в такому вигляді і на більш тривалий час.

9. Відріжте шматочок тесту, тонко розкачати його. Дуже зручно розгортати на пергаменті, накривши другим листом пергаменту, так воно не прилипає до качалці. Потім пергамент знімаєте верхній і видавлюєте вирубкою тісто. Товщина - 3-4 мм.

10. Видаліть залишки тіста між печеньки. Не забувайте робити невеликі відстані між ними, в духовці печиво трохи збільшується в розмірах.

11. Я зробила трохи великих монет і маленьких. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці до блідо-золотистого кольору.

12. Готове печиво зніміть з пергаменту і залиште остигати. Краще це робити на рівних поверхнях, а потім просто зібрати разом, коли повністю охолоне.

13. Тепер підготуйте продукти для глазурі: білок яєчний охолоджений, лимонний сік, крохмаль і цукрову пудру. Також барвник. Можна використовувати не один, а кілька (наприклад, коричневий і золотий або жовтий і темно-бежевий). На ваш розсуд.

14. Білок з'єднайте з просіяного цукровою пудрою.

15. Віночком просто перемішайте, щоб з'єдналися білок і пудра.

16. Тепер збивайте масу електровенчіком або міксером до посветления, на це піде близько 6-8 хвилин. Додайте лимонний сік і ще пару хвилин збивайте. Глазур досить щільна, однорідна і гладка.

17. Розділіть глазур на частини, я розділила не порівну, білої витрата буде більше, а в іншу частину поклала барвник жовтого кольору. Якщо глазур вийшла занадто щільної, можна додати кавовою ложечкою трішки водички, перемішати, подивитися. Водою можна регулювати щільність.

18. Готово! Білий колір для фону, жовтий - для напису.

19. Vozьmite два kornetika, перелийте глазур і щільно зав'яжіть. Жовтий поки відкладіть, першим знадобиться білий. У такому вигляді можна зберігати деякий час в холодильнику глазур, вона не засохне і не зіпсується.

20. Відріжте самий кінчик корнетика. І нанесіть фон.

21. Тепер є два варіанти: можна малювати жовтим відразу хвилин через 20-30 або дочекатися, поки глазур повністю висохне, тоді жовтий колір буде добре виділятися зверху.

22. Я не чекала повного висихання і вже через 20 хвилин намалювала "біткойни" . Готове печиво потрібно залишити тепер до повного висихання на ніч. Вранці можна зібрати в пакет або пригостити бажаючих їстівної криптовалюта!

23. Пробуйте біткойни!