Крок-мадам по-французьки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Французи - справжні гурмани! Їжа для них це не просто спосіб угамування голоду, а важливий ритуал, наповнений високим змістом. Крок-мадам по-французьки ідеальний для сніданку всієї родини. Швидко і смачно!
Крок-мадам і крок-месьє - так називаються найвідоміші бутерброди "а-ля франсе" з шинкою і сиром. Їх замовляють на сніданок в кращих кафе і ресторанах по всьому світу, а вже в Парижі - просто обов'язково! І назвою своїм ці смачні сендвічі зобов'язані власної хрусткою хлібної основі. Я в свою чергу рекомендую приготувати варіацію французького сніданку для своєї сім'ї.
- Хліб - 100-150 грам
 - Листова буряк - 1 пучок
 - Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
 - Яйце - 2 штуки
 - Гірчичний - 1 Чайна ложка
 - Шинка - 50 грам
 - Сіль, перець - За смаком
 

1. Наріжте хліб на великі кубики, висушіть їх в духовці при температурі 180 градусів до хрусткої скоринки.

2. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте листову буряк до м'якості.

3. У глибокій ємності змішайте грінки, влейте молоко, вбийте яйця і додайте мангольд.

4. Наріжте шинку, додайте її в суміш з грінками.

5. Розподіліть суміш по формах.

6. Випікайте крок-мадам по-французьки 50 хвилин при температурі 170 градусів.