Курка на банці з пивом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
З вами поділюся вельми оригінальним блюдом. А саме розповім про те, як приготувати курку на банку з пивом. Виходить така "п'яна" птах. Справжнє чоловіче гаряче блюдо!
Я би сказала, що ця курка для ледачих. Була у мене на вечір тушка, але так не хотілося возитися з нею ... Вирішила підшукати який-небудь вдалий рецепт для таких же ледарів, як я. Чоловікові, звичайно, така курочка дуже сподобалася. Вона виходить засмаженою, рум'яної, а саме м'ясо просочується пивними випарами і добре насичується вологою, тому стає м'яким.
- Курка - 1 штука
 - Сіль - 2 чайних ложки
 - Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
 - Чебрець сухий - 1 Чайна ложка
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 - Пляшка пива - 1 штука
 

Зробіть маринад. Змішайте в мисці масло з чебрецем, перцем і сіллю. Потім натріть сумішшю курку зовні і всередині.

Розігрійте духовку до 220 градусів. Банку пива, не відкриваючи, помийте, а потім отлейте з неї 1/3 пива. Одягніть тушку на банку і поставте в форму для випічки.

Готуйте 10 хвилин при високій температурі, а потім одну годину за 180 градусах. Під час готування пару раз полийте курку соком. Потім дайте страві настоятися в фользі 10 хвилин і подавайте його, розбивши на частини.