Курка в яблучному соку
(покроковий рецепт з фото)
Курка в яблучному соку - шикарне блюдо з солодкими нотками, яке ідеально доповнить овочі або будь-який гарнір. Спробуйте, сім'я від такого вечері буде в захваті!
Курка в яблучному соку виходить неймовірно ніжною і ароматною, кожен шматочок буквально просочується тонким ароматом яблук. Сік вибирайте якісний, відмінно підійде домашній яблучний сік. Для пікантності можна додати трохи сухого часнику. Подавайте до столу курку з картоплею або овочами.
- Курка - 300 грам
- Яблука - 150 грам
- Яблучний сік - 200 мілілітрів
- Сухий часник - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Шматочки курки промийте і просушіть. Посипте курку сіллю, перцем, сухим часником.

Прогрійте кілька ложок рослинного масла. Підсмажте курку з обох сторін.

Влийте в сковороду яблучний сік.

Додайте в сковороду часточки очищеного яблука. Гасіть курку під кришкою 25 хвилин.

Соковита курка готова. Смачного!