Курячі шматочки в яйці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Курочка в ароматної хрусткій скоринці сподобається всім членам сім'ї: як маленьким, так і дорослим. Готувати цю страву дуже просто, і воно не забирає багато часу.
Куряче м'ясо в хрусткому клярі з яйця готується дуже просто і швидко. Складіть в пакет шматочки м'яса, борошно, сіль і перець, добре струсіть. Потім запаніровані таким чином шматочки курятини занурте в яйце і відправте на сковорідку. Обсмажте до рум'яної скоринки з усіх боків. На стіл подайте в гарячому вигляді з гарніром і соусом на ваш смак. Смачного! 
- Борошно - 200 грам
 - Куряча грудка - 4 штуки
 - Яйця - 2 штуки
 - Сіль, перець - За смаком
 - Рослинна олія - За смаком
 

Поріжте м'ясо шматочками, покласти в пакет. Додайте суміш борошна, солі і перцю, добре струсіть.

Збийте яйця з дрібкою солі, потім викладіть в цю суміш м'ясо.

Розігрійте на сковороді олію, і викладіть на неї порцію м'яса.

Обсмажте до рум'яної скоринки з усіх боків. На стіл подавайте в гарячому вигляді з гарніром і соусом на ваш смак.