Локшина з м'ясом і брокколі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Просте, швидке, смачне повноцінне блюдо для обіду або вечері хочу вам запропонувати. Я покажу, як приготувати локшину з м'ясом і брокколі в азіатському стилі. Хочете спробувати? Тоді запам'ятовуйте рецепт!
Всього за півгодини у вас на столі буде класне блюдо для всієї родини. Локшина може бути яєчної, гречаної або можна взяти звичайні спагетті, буде теж дуже смачно. Страва не гостре, але при бажанні ви в соус можете додати трохи чилі, щоб надати пікантності. Шанувальникам варіантів на швидку руку обов'язково рекомендую взяти на замітку.
- Яловичина - 250 грам
 - Сіль, перець, цукор - 1 щіпка
 - Соєвий соус - 1 Чайна ложка
 - Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
 - Рослинна олія - 1 Чайна ложка
 - Локшина - 400 грам
 - Брокколі - 250 грам
 - Часник - 3 зубчики
 - Сіль і рослинне масло - За смаком
 - Соєвий соус - 2 Ст. Ложки (соус)
 - Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка (соус)
 - Вода - 2-3 Ст. Ложок (соус)
 - Вустерський соус - 1 Ст. Ложка (соус)
 - Цукор і перець - 1 щіпка (соус)
 

1. М'ясо вимийте, обсушити як слід і наріжте невеликими шматочками. Додайте сіль, перець, дрібку цукру, соєвий соус, кукурудзяний крохмаль. Все ретельно перемішайте.

2. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте, помішуючи, до м'якості. Паралельно відваріть до готовності локшину відповідно до інструкції на упаковці.

3. Зніміть готове м'ясо з вогню, відкладіть поки в сторону. На сковороду викладіть часник і брокколі на пару хвилин (можна довше, якщо любите м'яку).

4. Готову локшину промийте та висушіть.

5. Викладіть на сковороду. У невеликій мисці з'єднайте всі інгредієнти для соусу.

6. Поверніть на сковороду м'ясо, влийте соус - і через хвилину страва готова до подачі.
Смачного!
Смачного!