М'ясні кульки в сирному соусі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже просте в приготуванні, ситне, смачне і неймовірно ароматне блюдо - м'ясні кульки в сирному соусі - підійде як для святкового столу, так і для повсякденних обіду або вечері. Спробуйте!
Пропоную вам дізнатися ще один цікавий варіант приготування кульок з фаршу, на цей раз буду готує їх в сирному соусі! Соус дуже схожий на "бешамель", але в цьому рецепті нам необхідно використовувати ще й плавлений сир. Завдяки такому соусу кульки не втрачають сік з фаршу і залишаються м'якими, а блюдо дуже апетитно пахне сиром. Ви можете додати в фарш будь-які спеції за смаком.
- М'ясо - 1 кілограм
 - Цибулина - 1 штука
 - Яйце - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Куркума - 1 Чайна ложка
 - Молоко - 400 мілілітрів
 - Вершкове масло - 50 грам
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Плавлений сир - 1 штука
 

1. Підготуйте фарш. Для цього пропустіть м'ясо і цибулю через м'ясорубку, поперчіть, посоліть і додайте спеції для фаршу. Додайте яйце, добре перемішайте. Додайте трохи борошна, якщо фарш вийшов рідким.

2. Сформуйте з фаршу невеликі кульки, обсмажте їх в розігрітій олії, постійно перевертаючи їх, щоб вони зберегли круглу форму. Обсмажуйте до золотистої скоринки. Готові кульки перекладіть в каструлю, в якій потім будете їх гасити.

3. Приготуйте соус. Розтопити вершкове масло, додайте до нього борошно, перемішайте до утворення грудочок. Поступово додавайте молоко, постійно помішуючи віночком.

4. Додайте плавлений сир і добре збийте все віночком. Посоліть і додайте куркуму для кольору. Помішуйте соус до загусання.

5. Поставте каструлю з м'ясними кульками на маленький вогонь, залийте кульки соусом. Гасіть їх під кришкою 20-30 хвилин. Смачного!