Рецепт М'ясо по-Дунганскій фото

М'ясо по-Дунганскій
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Всім, хто любить м'ясо з овочами припаде до смаку цей простий, але дуже смачний рецепт. Пригощайтеся!

Це рецепт іммігрантів з Китаю, які живуть зараз в Киргизії, Узбекистані та Казахстані. В оригіналі для приготування потрібен перець сорту дунганский. Але його можна замінити на болгарський і гострий на смак. М'ясо виходить м'яким, а овочі залишаться трохи хрусткі. Смачного!

  • Свинина - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Паста томатна - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Перець гострий - За смаком
м'ясо по-Дунганскій - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
м'ясо по-Дунганскій - фото крок 2
Наріжте м'ясо дрібними шматочками і обсмажте в гарячому маслі протягом семи хвилин.
м'ясо по-Дунганскій - фото крок 3
Додати сіль, поперчіть і додайте нарізані перець і цибулю. Обсмажте протягом п'яти хвилин.
м'ясо по-Дунганскій - фото крок 4
Додайте томатну пасту і дрібно рубаний часник. Перемішайте.
м'ясо по-Дунганскій - фото крок 5
Додайте цукор, сіль за смаком і смажте ще п'ять хвилин.
м'ясо по-Дунганскій - фото крок 6
Відразу подавайте.
м'ясо по-Дунганскій - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти