М'ясо по-Дунганскій
(покроковий рецепт з фото)
Всім, хто любить м'ясо з овочами припаде до смаку цей простий, але дуже смачний рецепт. Пригощайтеся!
Це рецепт іммігрантів з Китаю, які живуть зараз в Киргизії, Узбекистані та Казахстані. В оригіналі для приготування потрібен перець сорту дунганский. Але його можна замінити на болгарський і гострий на смак. М'ясо виходить м'яким, а овочі залишаться трохи хрусткі. Смачного!
- Свинина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Паста томатна - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Перець гострий - За смаком

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Наріжте м'ясо дрібними шматочками і обсмажте в гарячому маслі протягом семи хвилин.

Додати сіль, поперчіть і додайте нарізані перець і цибулю. Обсмажте протягом п'яти хвилин.

Додайте томатну пасту і дрібно рубаний часник. Перемішайте.

Додайте цукор, сіль за смаком і смажте ще п'ять хвилин.

Відразу подавайте.

Смачного!