Мафіни з джемом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете приготувати маффіни з ароматним джемом, як в магазині? Тоді це рецепт для вас! Маффіни виходять дуже пишними і ніжними, а джем доповнює смак легкою кислинкою.
Мої домочадці дуже люблять всяку випічку, яку можна їсти і з чаєм, і з молоком, і з компотом. Тому кожен день або через день я намагаюся піч якісь смаколики - пироги, рогалики, пиріжки, печиво, пончики і т.Д. Рецепт, як приготувати маффіни з джемом, мені дуже подобається, по перше, своєю простотою. Тісто замішується дуже легко і просто, зіпсувати його, зробивши щось не так, просто неможливо. А самі мафіни виходять дуже пишними, з ніжною текстурою. Такі маффіни можна готувати не тільки з джемом, але і з сухофруктами або свіжими фруктами, з шоколадом і горіхами. Вибирайте свій улюблений варіант, ну а мій - маффіни з джемом з абрикосів.
- Кефір - 450 грам
 - Яйця - 3 штуки
 - Маргарин - 100 грам
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Оцет 9% - 1 Чайна ложка
 - Цукор - 1 Склянка
 - Борошно - 4 склянки
 - Абрикосовий джем - 0, 5 склянки
 







