Малиновий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування хрусткого пирога з малиною, вівсяними пластівцями, ваніллю і горіхами пекан.
Замість малини ви можете використовувати будь-які ягоди і фрукти, які є у вас під рукою: персики, ожину, вишню, яблука і т.Д. Пиріг добре подавати з теплим ванільним морозивом або великою ложкою свіжих збитих вершків зверху.
- Кукурудзяного крохмалю - 1 Ст. Ложка
- Цукру - 2/5 склянки
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Цукру - 1/4 склянки
- Вівса - 1/3 склянки
- Солі - 1 щіпка
- Масла - 3/4 штуки (палички)

1. Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. У середній мисці змішати промиту малину, кукурудзяний крохмаль, 2 / 3 склянки цукру і ванільний екстракт. Перемішати і відкласти в сторону.

2. В окремій мисці (або в мисці кухонного комбайна) перемішати борошно, 1 / 4 чашки цукру, коричневий цукор, овес, нарізані горіхи пекан, щіпку солі і дрібно нарізане вершкове масло. В результаті суміш повинна нагадувати грубі крихти.

3. Викласти ягідну суміш у форму для випічки пирога. Залити зверху приготованим тестом. Випікати пиріг від 25 до 30 хвилин, до золотисто-коричневого кольору верхівки.

4. Прибрати пиріг з духовки і дати постояти 10 хвилин до подачі на стіл. Нарізати пиріг на шматочки, прикрасити за бажанням збитими вершками або ванільним морозивом і подавати.