Манти з кабачком і м'ясом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Оригінальний і простий рецепт мант з кабачком і м'ясом - для вас! Якщо станете додавати в фарш кабачок, начинки стане, по перше, більше, а по-друге, вона додасть в соковитості і ароматі! Спробуйте!
Взагалі, Усе, хто хоч раз готував самостійно манти, пельмені або вареники, напевно стикалися з проблемою, коли начинка виходить кілька сухуватою. Тобто, ніби як і смачно виходить, але чогось не вистачає. Так ось, як показала практика, мої манти з кабачком і м'ясом в домашніх умовах запросто впоралися з цією проблемою! Так що із задоволенням і вам розповім, як зробити манти з кабачком і м'ясом! 
- Борошно - 600 грам
 - Фарш - 600 грам
 - Вода - 1 Склянка
 - Цибуля - 2 штуки
 - Кабачок - 1 штука
 - Спеції - За смаком
 

1. Змішаємо борошно з сіллю, по чуть-чуть вольемм воду. Вимішуємо тісто руками, воно повинно бути тугим, але еластичним. Імплікація - і в холодильник відпочити! 

2. Тепер - чергу начинки. Для цього подрібнити кабачок і цибулю, домішали до фаршу разом зі спеціями.

3. Тепер дістаємо тісто, ділимо його на три частини. З кожної розгортаємо велику тонкий корж, ділимо ножем на квадратики. Викладаємо начинку, zashtipиvaem кінець.

4. Варимо на пару 30-40 хвилин. Щоб не прилипли - кожен мант Побризкайте маслом.

5. Готово! Приємного вам апетиту!