Медовик в мультиварке 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Медовик - це перший торт, який я навчилася готувати Благо готується він дуже просто, особливо, якщо у вас є мультиварка. Розповідаю, як приготувати медовик в мультиварці!
Дуже смачний і ситний медовик в мультиварці виходить. Якщо дати йому постояти ніч, то він буде ще соковитіше. Порадує дітей на будь-якому святі (але варто переконатися, що ні у кого немає алергії на мед, а то бували випадки). Рецепт медовика в мультиварці - в скарбничку рецептів для всіх, у кого є мультиварка. Ну, а у кого немає - читайте рецепт все одно, і, можливо, вам захочеться її придбати
- Яйце - 6 штук
 - Цукор - 300 грам
 - Мед - 150 грам
 - Сода - 1/2 чайних ложки
 - Сода - 1/2 чайних ложки
 - Розпушувач - 2 чайних ложки
 - Лимонна цедра - 2 чайних ложки
 - Обкладинка - 1 щіпка
 - Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
 - Борошно - 400 грам
 - Крем - 150 мілілітрів (для крему)
 - Згущене молоко - 150 мілілітрів (для крему)
 - Какао - 50 грам (прикрасити пиріг)
 

Тісто готується як для бісквіта: яйця збиваються з цукром (можна використовувати міксер). Не припиняючи збивати, слід додати розтоплений (рідкий) мед.

Борошно необхідно добре просіяти. Повільно ввести в яєчну масу і добитися однорідної маси.

У самому кінці додаємо лимонну цедру, корицю, соду і розпушувач. Все добре перемішуємо за допомогою віночка або виделки.

Чашу мультиварки змастити маслом і обсипати цукром

Виливаємо тісто в чашу. Включаємо режим "випічка" і залишаємо на 40 хвилин. Кришку не варто відкривати, щоб тісто не осіло.

Готуємо крем: ретельно збиваємо сметану зі згущеним молоком

Виймаємо бісквіт. Даємо йому трохи охолонути.

Розрізаємо бісквіт на коржі. Змащуємо їх кремом.

Пиріг прикрашаємо какао або тертим шоколадом.