Морозиво в клярі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Що, ви не помилилися - морозиво і саме в клярі. Тобто смажене. Хоча може здатися - як можна поєднувати несумісні речі - морозиво і жарку? Але все можливо і виходить дуже смачно.
Оригінальний і незвичайний десерт. Поріжте морозиво шматочками і обваляйте в підготовленої паніровці - кокосовій стружці, яйці і кукурудзяних пластівцях. Потім швидко обсмажте у фритюрі протягом 30-35 секунд і приберіть в холодильник на 20 хвилин. Потім можна подавати на стіл. Смачного! 
- Морозиво - 150 грам
 - Стружка кокосова - За смаком
 - Кукурудзяні пластівці - За смаком
 - Рослинна олія - За смаком
 - Яйце - 1 штука
 

Поріжте морозиво на рівні шматочки.

Обваляйте кожен з них в кокосовій стружці, потім у збитому до піни яйці.

Далі обваляйте морозиво в подрібнених кукурудзяних пластівцях і знову в яйці.

Заздалегідь розігрійте масло для фритюру. Обсмажте кожен шматочок морозива протягом 30-35 секунд і приберіть в холодильник на 20 хвилин. Потім можна подавати на стіл.