Рецепт Мутакі бакинські фото

Мутакі бакинські
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Горіхи, Грецькі горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка

Східна кухня здавна славиться своїми солодощами. Цей рецепт приготування мутакі бакинських тільки підтверджує це твердження.

Цей рецепт приготування мутакі бакинських я побачив на одному з кулінарних сайтів. Рецепт здався мені дуже простим, але при цьому стоять того, щоб витратити на нього пару годин готування.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Горіхи волоські - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 550 грам
  • Кардамон - 1/3 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 1/2 чайних ложки
мутакі бакинські - фото крок 1
Подрібнюємо горіхи ножем або в блендері. Додаємо кардамон і цукрову пудру.
мутакі бакинські - фото крок 2
Готуємо тісто. Борошно, сметану, маргарин змішуємо в одній мисці. Місимо однорідне тісто. Я поділяю тісто 6 шматків.
мутакі бакинські - фото крок 3
Ділимо кола тесту на трикутники довільній форму і викладаємо на них горіхову начинку.
мутакі бакинські - фото крок 4
Загортаємо начинку в тісто.
мутакі бакинські - фото крок 5
Викладаємо на деко, запікаємо в духовці протягом 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Схожі рецепти