Овочеві маффіни 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Овочеві маффіни - чудова і корисна закуска для святкового столу. Можна, можливо, звичайно, порадувати себе таким простим і смачним блюдом і в будні. Такі мафіни - низькокалорійні і бюджетні.
Суміш для випічки овочевих маффинов можна приготувати з будь-яких сезонних овочів або тих, які їсть у вас під рукою. Сир також можна додати на свій розсуд. Овочеві маффіни можна подати з улюбленим соусом.
- Морква - 300 грам
 - Cukini - 1 штука(250 г)
 - Сир жовтий - 50-60 грам
 - Вершки - 200 мілілітрів
 - Яйця - 3 штуки
 - Вапно - 1 штука(Tsedra з 1/2 лайма)
 - Сіль - 1/2 чайних ложки
 - Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
 - Селера (листя з пучка) - 1 штука
 

1. Морква і цукіні очистіть і промийте. Якщо цукіні - свіжий, то його чистити не треба. Моркву натріть на дрібній тертці, а цукіні натріть трохи крупніше.

2. Вершки збийте з яйцями віночком.

3. До суміші з яєць і вершків додайте сіль і перець. Перемішайте.

4. Отриману суміш влийте в терті овочі і перемішайте.

5. Натріть сир. Додайте до овочів і вершково-яєчної суміші більшу частину сиру. Пару ложок тертого сиру залиште для сервірування.

6. Додайте цедру з половини лайма.

7. Промийте пучок селери, зріжте верхню (листову) частина і подрібніть. Додайте нарізані листя селери до інших інгредієнтів.

8. Викладіть готову суміш у формочки для випічки маффінів. Зверху присипте тертим сиром.

9. Випікайте овочеві маффіни в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин. Смачного!