Панкейкі (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите Панейко і завжди мріяли навчитися їх готувати, сьогодні у вас є унікальна можливість здійснити бажане. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати панкейкі простим рецептом.
Унікальність цього рецепта полягає в простоті його виконання. Це один з найпростіших рецептів панкейк. У підсумку ви отримаєте ароматні, пишні панкейкі, які зведуть з розуму всіх ваших знайомих. В якості ароматизатора можна використовувати ваніль або корицю. Подавати панкейкі необхідно гарячими, полив медом, згущеним молоком, джемом. Також можна подавати з кулькою морозива і гілочкою м'яти. Панкейкі стануть відмінним варіантом сніданку, вони прекрасно поєднуються з чаєм, кава і какао.
- Яйця - 1 штука
- Молоко - 3/4 склянки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1
Яйця необхідно збити в пишну піну, потім додати до них розтоплене вершкове масло і молоко. Ретельно все перемішуємо.
2
Далі додаємо сухі інгредієнти і знову гарненько все перемішуємо.
Сковороду ставимо на вогонь і змащуємо її вершковим маслом. Як тільки масло досягне необхідної температури, можна буде обсмажувати панкейкі.
Сковороду ставимо на вогонь і змащуємо її вершковим маслом. Як тільки масло досягне необхідної температури, можна буде обсмажувати панкейкі.
3
Виливаємо тісто на сковороду і обсмажуємо панкейкі до золотистого з обох сторін.