Панкейкі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Традиційні панкейкі швидше солодка їжа, але варіант з сиром виходить не менш смачним. Поки панкейкі ще гарячі, сир плавиться і дає ніжний, вершковий смак.
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати панкейкі з сиром. За бажанням в тісто можна додати дрібно посічену зелень: цибуля, петрушку або рукколу. Це дуже смачно, обов'язково спробуйте! Відмінна ідея для смачного сніданку на швидку руку!
- Борошно - 120 грам
- Сир - 50 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Вода - 150 мілілітрів
- Яблучний оцет - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
- Італійські трави - 1/2 чайних ложки

Підготуйте всі інгредієнти.

Змішайте всі сухі інгредієнти.

В окремій ємності змішайте все рідкі інгредієнти.

З'єднайте вологу і суху суміш, перемішайте до однорідної консистенції.

Додайте тертий сир, ще раз перемішайте.

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Випікайте панкейкі на сухій сковороді, по 3-4 хвилини на кожну сторону.

Панкейкі з сиром готові, приємного вам апетиту!