Паста з лисичками у вершковому соусі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Паста з лисичками у вершковому соусі - чудове блюдо італійської кухні. Вершковий соус додає особливу ніжність блюду, прекрасно поєднуючись з лісовими грибами і пастою. Рекомендую приготувати!
Перед вами - простий рецепт приготування пасти з лисичками у вершковому соусі. Розігріваємо в сковороді вершкове масло і обсмажуємо на ньому лисички з цибулею. Потім додаємо вершки зі спеціями і помідори черрі. Трохи пізніше додайте пасту, перемішайте і доведіть блюдо до готовності. Перед подачею на стіл присипаємо блюдо тертим сиром і подрібненою зеленню. Хай щастить! 
- Макаронні вироби - 500 грам (зварені макарони)
 - Лісіцкі - 700 грам
 - Вершки - 150 мілілітрів
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Помідори черрі - 2 штуки
 - Петрушка - 1 пучок
 - Сир твердий - За смаком
 

Лісіцкі PROMON, найбільші гриби можна порізати. Лук подрібніть. Розігрійте в сковороді вершкове масло, vиlozhite цибулю і лисиці. Обсмажте 5-7 хвилин.

Додайте на сковороду помідори черрі, розрізані навпіл. Влийте вершки і додайте спеції за смаком. Перемішайте і готуйте під кришкою на мінімальному вогні. tusim 10 хвилин.

Додайте зварену пасту. Перемішайте і потім ще кілька хвилин.

Перекладаємо блюдо в тарілку і присипаємо подрібненим сиром і зеленню. Смачного!