Паста з тунцем в вершковому соусі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо у вашому будинку завалялася баночка консервованого тунця, пропоную дізнатися, як зробити пасту з тунцем в вершковому соусі! Блюдо надзвичайно ніжне, ароматне і смачне! всім сподобається!
Як вид, сам по собі цей рецепт приготування пасти з тунцем в вершковому соусі дуже простий, зате результат - приголомшливий! Всім і завжди подобається, це по-перше, та й тільки вдумайтеся, як здорово звучить: паста з тунцем в вершковому соусі в домашніх умовах! Можна сміливо хвалитися перед подружками своїми знаннями в італійській кухні! 
- Макаронні вироби - 400 грам
 - Тунець у власному соку - 1 штука(1 банку)
 - Цибуля - 1 штука
 - Вершки - 150 мілілітрів
 - Спеції - За смаком
 

1. На рослинному маслі обсмажити спочатку подрібнену цибулю, а потім додамо трохи розім'ятий вилочкою тунець. Перемішаємо і трохи згасимо під кришкою.

2. Далі додаємо вершки, спеції за смаком, я тону, поки не почне закипати, на маленькому вогні. Макарони відварюємо до готовності, зливаємо з них воду.

3. А тепер розкладаємо макарони порційно по тарілочках, поливаємо соусом, посипаємо тертим сиром і зеленню за смаком і подаємо! Смачного!