Печінка по-італійськи 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Печінка по-італійськи - страва, яке можна приготувати і на свято, і до романтичної вечері. Настільки святково воно виглядає. Мене навчила готувати печінку по-італійськи подруга.
Печінка по-італійськи виходить дуже смачною, ніжною, ароматної. Печінка по-італійськи готується швидко і просто, а результат перевершує всякі очікування. Це дуже красиве блюдо. До цієї страви я подаю сухе червоне вино. Це буде до речі до легкого романтичної вечері. Смачного! 
- Печінка - 500 грам
 - Цибуля - 1-2 штук
 - Маргарин - 2 Ст. Ложки
 - Борошно - 1 Ст. Ложка
 - Крем - 2 Ст. Ложки
 - Морква - 1 штука (для подгарніровкі)
 - Цибуля-пориста - 1 штука
 - Зелень - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

Печінка промити і очистити від плівок. Нарізати шматочками.

Нашаткувати цибулю і злегка обсмажити до золотистого кольору.

Печінку посолити і обсмажити протягом 7-10 хвилин.

До печінці додати цибулю, посипати борошном. Через 5 хвилин додати сметану, перемішати. Гасити на слабкому вогні близько 10 хвилин.

Морква нашаткувати.

Цибуля-порей порізати кільцями і злегка припустити на сковороді.

Викласти печінку, гарнірувати морквою і цибулею-пореєм. Посипати зеленню. Готово!